Sådan får du nemt dine vitaminer

Vi mennesker har brug for næringsstoffer - der er ikke nogen vej uden om det. Og det får de fleste Danskere da også i høj grad - eller gør de?

Her i bloggen vil jeg gennemgå problemstillinger og løsninger der handler om at få nok næringsstoffer i hverdagen.

Skal vi fungere godt, have energi nok til den (til tider hektiske) hverdag der venter de fleste, på arbejde, fritid med familien.

Så er der brug for næringstoffer af god kvalitet og i de rigtige mængder. 

Men det er svært for de fleste at opnå netop dette. Faktisk spiser 8 ud af 10 Skandinavere en mad, som langt fra dækker deres behov.

Og selvom de har fået tudet ørene fulde af gode råd fra diverse fødevarer styrelser, har det ikke hjulet.

Mangel på næringstoffer handler helt enkelt om, at det er for svært i en almindelig hverdag. Jeg mener at det kan deles ind i 3 områder

Vaner

Vi er drevet af vaner som gør vores hverdag nemmere. Nogle gange skal de vaner opdateres.

Mad

Hvilken mad indeholder flest næringstoffer af dem du mangler

Redskaber

Der findes nogle gode og enkle redskaber til, hvordan du bedst opnår at få dine vitaminer og mineraler mv.

Herunder ser du nogle de vigtigste og nyeste blogs jeg har lavet om hvordan du nemmest får dine næringstoffer og især vitaminer

Fødevarer med mange vitaminer

Læs her om hvordan du finder frem til de madvarer der er rige på vitaminer. 

Nemme Vitamin løsninger

Okay, du ved allerede nu, at du er bagud på energi. Eller du kunne ihvertfald godt lige bruge lidt mere overskud på jobbet, i fritiden eller hjemme ved familien

Sådan får du nemt dine vitaminerVi mennesker har brug for næringsstoffer - Læs mere

Online Vægttabs forløb til dig, der ikke har tid: HealthPointe 

Mange har svært ved, at opnå et vedvarende vægttab. Især fordi det ofte kræver hyppige besøg i træningscenteret og at de helt enkelt sulter under diverse vægttabsforløb.

Jeg blev præsenteret for et Vægttabsforløb, hvor de har fulgt 750.000 mennesker igennem 12 måneder og hele 79% af dem havde lykkedes med at holde deres nye vægt. (indenfor 1 kg) 

Fokus er:

Kost

Vitaminer

Vaneændringer

Derefter har jeg prøvet det af på mig selv og har indtil nu tabt 10 kg og tabt temmelig mange procent fedt. Jeg har derfor valgt at tilbyde det til dig som et online vægttabskursus.

Og der er 90 dages fuldreturret og pengene tilbagegaranti, hvis det ikke lever op til dine forventninger.

De fleste taber allerede kg den første uge!

Det skriger til himlen, at der er over 50% af befolkningen som er overvægtige!

Gode principper kan være afgørende

Hej, jeg hedder Jens Buch, også kaldet Vitaminmanden og ejer af hjemmesiden af samme navn. For nogle år siden, begyndte jeg at fokusere lidt mere på min kost. Jeg havde uden tvivl et ret voldsomt forbrug af fastfood der var meget over den gennemsnitlige dansker. Jeg kan huske at jeg samtidigt ofte var frustreret over at mit energiniveau ikke var højere.

For jeg havde rigtig mange ting jeg gerne ville nå i min hverdag og fritid. Jeg fandt dog ud af, at mit indtag af næringsstoffer eller mangel på samme havde en ret stor indvirkning på mit energiniveau. 

I et samfund hvor næsten halvdelen af befolkningen er overvægtige eller endda meget overvægtige, selvom vi lever i et såkaldt videnssamfund. Så skriger det til himlen at noget er helt galt. Jeg tror vi skal starte med, at gøre det hele lidt mere simpelt.

For der findes faktisk ret enkle værktøjer til at få den rigtige ernæring. Er det nemt?

Det kan det være, hvis man kender de rigtige "tricks" eller bare helt almindelig sund fornuft. Vi er forskellige, derfor er der brug for at du får de redskaber der passer til dig og din hverdag.

Min fornemste opgave er, at gøre det nemmere for dig så du kan få den energi du har brug for.

Det skal siges, at jeg stadig er virkelig glad for fastfood. Jeg ved dog, at ved at holde fast i nogle vigtige principper, så undgår jeg at det løber fra mig.

Det handler ikke om at alt skal være perfekt. Det handler om at vi skal komme ét step fremad, helst hver dag. Falder vi (og det gør vi) Så er gode principper afgørende for at du kommer hurtigst muligt op igen.

Jens

Vitamin tips og tricks til din indbakke